Toyotat 2 turha

16: Land Cruiser (vanhentunut)

Mitä tulee pitkäaikaisiin SUV-nimikylteihin, Land Cruiser on ollut olemassa jo pitkään. Mutta Toyotalla on tapana antaa katumaasturin mennä vanhentumaan ennen kuin se tekee täydellisen uudelleensuunnittelun. Tällä hetkellä Land Cruiser on yksi markkinoiden vanhimpia SUV-malleista. Korkealaatuisen hintalapun kohdalla sinulla on tapana ihmetellä, miksi Toyota investoi siihen. Jotkut tietyt ostajat valitsevat Land Cruiserin, mutta yleinen vetovoima on rajallinen. Sen voimanlähteenä on edelleen vanhentunut V8- moottori, ja suuri osa sisustuksesta on jumissa 2000-luvulla.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Nykyinen Land Cruiser -malli on ollut tuotannossa vuodesta 2007. Se on paljon tekniikkaa sitten. Tästä syystä yritys luultavasti katuu Land Cruiserin myyntiä, koska se ei näytä tietävän, mitä tehdä ikääntyvän maastoauton kanssa.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

15: Scion XD

Scion-merkkien olemassaolon lopussa julkaistu XD oli kompakti auto, jota useimmat ihmiset eivät saaneet. Tyyli oli suunnilleen niin mielikuvitukseton kuin voi saada, yhdistettynä siihen, että suorituskyky oli unelias. Nelisylinterinen moottori ei ollut paljon tehokkaampi kuin Yaris, jota Toyota jo myi samoissa jälleenmyyjissä. Kaiken lisäksi sisustus oli paljas, mikä antoi ostajille alivuokra-auton tunteen Scionin sijaan.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Brändi oli menettänyt suuren osan suosiostaan ​​tähän mennessä, pudonnut suosionsa huipulta 2000-luvun alussa. Scionin oli tarkoitus houkutella nuorempia ostajia, mutta valitettavasti Toyota antoi merkin liukua syrjään. Olemme varmoja, että Scion XD on tynnyrin alaosassa, kun on kyse autoista, joista Toyota on ylpeä.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

14: Venza

Toyota Venza tuli markkinoille juuri ennen kuin crossoverit nousivat räjähdysmäisesti suosituksiin. Suunnittelu oli kuitenkin hieman outo, ja näytti siltä, ​​​​että asia ei tiennyt, mikä se oli. Toyota markkinoi Venzaa trendikkäänä uudentyyppisenä ajoneuvona, mutta todellisuudessa se oli vain suurempi vaunu. V6-moottorilla ja kohtuullisella polttoainetaloudella varustettu Venza oli todellinen Toyota, ei enempää eikä vähempää.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Venzan myynti oli erittäin huonoa, eikä malli vain voinut resonoida ostajien keskuudessa. Myöhemmin suunnittelua tehtiin uudelleen, mutta oli liian myöhäistä vahvistaa myyntiä. Toyota on sittemmin elvyttänyt Venza-nimikilven yrittääkseen löytää menestystä jälleen.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

13: Crown Majesta

Toyota on kokenut melkoisen osan epäonnistumisista ulkomailla ja Crown Majesta oli suunnattu luksusautomarkkinoille. Se, mikä näytti paljon suuremmalta Lexus LS:ltä, oli vain vanhanaikainen muotoilu, eivätkä kuluttajat olleet sen viisaampia. Sedan juotettiin mallivuoteen 2018 saakka, jolloin Toyota hylkäsi sen lopulta kokonaan. Näin monipuolisen tuotevalikoiman vuoksi ei ole järkevää, miksi Toyota piti tämän ajoneuvon markkinoilla.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Monet mielenkiintoisista suunnitteluelementeistä, jotka Toyota sisällytti Crown Majestaan, siirrettiin uusiin malleihin. Kun ajattelee hyvin suunniteltua sedania, jossa on paljon luksusominaisuuksia, Crown Majesta ei yksinkertaisesti tule mieleen.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

12: Lexus CT

Lexus on kokenut melko menestyksekkään ajon Yhdysvalloissa brändille, joka aloitettiin vasta 30 vuotta sitten. Mutta merkillä on ollut ajoittain epäonnistumisia. Lexus CT oli suunnattu kuluttajille, jotka halusivat luksusauton crossover-ominaisuuksilla . Vaikka Lexus CT:n muotoilu oli tuolloin houkutteleva, se ei vain resonoinut Lexus-jälleenmyyjien tavanomaisen asiakaskunnan kanssa.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Hybridivoimansiirrolla varustettu Lexus CT oli erittäin hyvin varusteltu portilta käsin. Mutta ehkä Toyota olisi voinut paremmin markkinoida tätä Toyota-merkkisenä mallina. Perinteiset Lexus-ostajat eivät yksinkertaisesti halua näitä kikka-tyyppisiä ajoneuvoja, ja tämän mallin surullinen myynti edusti sitä.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

11: Master Ace

Suoraan tila-autojen vallankumouksen kannoilla Toyota halusi suunnitella pakettiauton, joka oli "cool". Master Ace luotiin ja myytiin Japanissa ja Amerikassa. Pakettiautoa, jonka saimme tänne, kutsuttiin yksinkertaisesti "pakettiautoksi", ja siinä oli joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia. Pakettiauton sisällä oli ulosvedettävät pöydät ja valinnainen televisio, joka oli loistava matkoille. Kattoikkunat antoivat pakettiautoon avoimen tunnelman korkealla kattolinjallaan.

Kuva: Ottoex

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Pakettiauton suunnittelusta johtuen moottorin sijoitus on etuistuimen alla. Tämä tarkoittaa, että huolto oli painajainen. Toyota teki muutamia virheitä tila-automarkkinoiden suhteen – tämä oli vasta ensimmäinen.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

10: Lexus HS

2000-luvun puolivälissä julkaistu Lexus HS oli melko outo ankanpoikanen. Pöhkäisen muotoilun ansiosta tätä lyhyttä kompaktia autoa markkinoitiin premium- yleishybridinä. Valitettavasti Lexus-ostajat eivät huvittuneet tyhmän auton ulkonäöstä tai sen korkeasta hintalapusta. IS, ES ja jopa suurempi LS myivät sen yli. Myynti oli niin heikkoa, että Lexus alensi näitä malleja voimakkaasti mallivuoden 2012 loppuun mennessä.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Samoin Lexuksesta tuli tähän aikaan muutamia muita kokeita. Mutta mitä tulee epäonnistuneisiin automalleihin, HS oli yksi huonoimmista. Suunnittelu ei vain ollut mielikuvituksellista ja autosta puuttui tavallista Lexuksen laatua, jota ostajat ovat tottuneet odottamaan.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

9:1991 Toyota Previa

Seuraava Toyota pakettiauto ei onnistunut luomaan sellaista kuhinaa, jota yritys oli toivonut. Vaikka suunnittelu tehtiin uudelleen ja paljon nykyaikaisempaa , yleinen muotoilu ei vastannut ihmisten etsimää. Jostain syystä Toyota jäi kiinni suunnitteluteemaan, jonka mukaan moottori tukkii kuljettajan alle. Tämä ei ollut suunnittelutyyppi, jota ihmiset etsivät enää tila-autoista. Jopa Ford oli siirtynyt eteenpäin.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Siitä huolimatta Previa vaelsi 1990-luvun alkupuolella. Siellä oli mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten turbopaketti ja AWD-paketti. Jos muotoilu olisi ollut hieman erilainen, Previa olisi ollut myydyin malli.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

8:1992 Toyota Paseo

Toyotalla oli muutama coupe-malli markkinoilla 90-luvun alkupuolella, joten se, miksi he tunsivat tarvetta pilkkoa Tercel, ei ole meille selvää. Paseo ei tuonut pöytään mitään uutta suorituskykyä, ja auto oli erittäin pieni. Suorituskyky oli väsynyt, vaikka autolla olikin parempi tyyli kuin mieto Tercel. Myöhemmin elämässä Paseo sai virkistyksen uudella kojelaudalla, mutta se oli liian myöhäistä.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Auto ei vain saanut yhteyttä ostajiin, joita Toyota oli toivonut. Markkinoilla oli kova kilpailu Honda Del-Solin ja muiden halpojen autojen kanssa. Maailmassa, jossa on tonnia kompakteja autoja, Paseo ei vain tarjonnut tarpeeksi valinnanvaraa kuluttajille.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

7:1993 Toyota T100

Tämä kuorma-auto oli Toyotan johtajien projekti, jossa yritettiin saada markkinoille täysikokoinen kuorma-auto osavaltioissa. Hilux oli äärimmäisen suosittu, mutta valitettavasti T100 ei vain saanut kiinni. Suunnittelussa kuorma-auto oli yksinkertaisesti ruma. Siitä puuttuu täysikokoiset ominaisuudet, joita kuorma-autolta voisi odottaa. Sen sijaan T100 oli tavallaan keskellä, mikä ei tuolloin ollut muodissa. Dodge Dakota teki tämän myöhemmin, mutta mukavammassa paketissa.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Ei voida kiistää, että Toyota T100 oli massiivinen epäonnistuminen yritykselle. Ihmiset eivät vain olleet yhteydessä kuorma-autoon millään tasolla. Alitehoisella asennuksella ja vaihtoehtojen puutteella T100 ei vain eronnut joukosta. Toyota kehitti myöhemmin täysikokoisen Tundra-avolava-auton, jossa oli V8-moottori.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

6:2012 Scion IQ

Kuljettajat eivät olleet aivan varmoja, mitä Toyota ajatteli Scion iQ:sta, paitsi siitä, että se oli täytemalli. Scion-brändi oli tässä vaiheessa vaikeissa suorissa, ja Toyota päätti nimetä Smart ForTwo -mallin uudelleen Scion-malliksi. Tämä oli erittäin pieni auto, joka oli suunnattu ostajille, jotka viettävät paljon aikaa kaupungissa. Se oli myös valtava poikkeama perinteisestä formaatista, jota Scion oli käyttänyt vuosia aiemmin.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Alun perin yksilöllisyyttä haluaville nuorille kuluttajille suunnatusta brändistä puuttui nyt identiteetti. Scion iQ:n myynti oli suunnilleen niin heikkoa kuin voit saada. Harvat ostajat kiinnostuivat uudesta mallista, koska useimmat eivät halunneet olla tekemisissä niin pienen ajoneuvon kanssa.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

5:1999 Toyota Camry Solara

Paseon epäonnistumisen jälkeen luulisi, että yritys oli ottanut opin. Toyota Solara julkaistiin vuonna 1999 yrittääkseen jälleen houkutella ihmisiä, jotka halusivat hauskoja autoja. Solaran muunneltava versio myytiin kuitenkin heikennetyllä rungolla, joka aiheutti jäykän ajon. Sen lisäksi suurin osa autosta koottiin halvalla ja poikkeamiseen perinteisistä Toyotan laatukuljettajista oli totuttu.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Harvat autot ovat myyneet Toyotalle yhtä huonosti kuin Solara, mutta auto pysyi kuitenkin myynnissä mallivuoteen 2008 saakka. Auton toinen sukupolvi oli hieman parempi, mutta kaiken kaikkiaan Solara oli epäonnistunut yhtiölle.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

4: Toyota Echo

Toyota julkaisi muutamia autoja, joita vihattiin yleisemmin kuin Echoa. Tämä munanmuotoinen kompakti auto julkaistiin uuden vuosituhannen alussa ja Toyota yritti jälleen houkutella nuorempia ostajia. Auto ei ollut muuta kuin päivitetty versio Tercelistä. Mutta laatu oli silti erittäin huono, ja istuvuus ja viimeistely eivät olleet sitä, mitä Toyota-mallista voisi odottaa.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Myynti oli erittäin heikkoa ja Echoa myytiin muutaman vuoden ajan, kunnes se päivitettiin. Echosta oli saatavilla kaksi mallia, kaksiovinen ja neliovinen malli. Toyota onnistui myymään autosta toisen version, jota kutsuttiin myöhemmin Yarisiksi.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

3:2001 Toyota Prius

Toyota Priuksen toisesta sukupolvesta tuli yksi kaikkien aikojen myydyimmistä ja suosituimmista autoista. Mutta muutama vuosi ennen sitä menestys oli lyhyt ja tympeä munanmuotoinen Prius, jonka monet ovat unohtaneet. Muistatko tämän oudon näköisen pienen auton? Todennäköisesti ei, sillä sen myynti oli lähes järjetöntä. Toyota yritti markkinoida Priusta aikana, jolloin tällaiset autot olivat vielä hyvin uusia.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Ainoa kilpailu autosta oli juuri julkaistu Honda Insight, josta puuttui myös ominaisuuksia ja ominaisuuksia. On hämmästyttävää nähdä, kuinka pitkälle hybridit ovat tulleet näistä varhaisista ajoista ajoneuvoina, joiden ajaminen ja omistaminen oli melko rajoitettua.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

2: Toyota RAV4 EV

Toyota ansaitsi jonkin verran ansioita työntämällä vaihtoehtoisten energialähteiden ajoneuvoja kauan ennen kuin se oli muotia. Mutta ensimmäisen sukupolven Toyota RAV4 EV oli iso, kallis ja sillä oli rajoitettu toimintasäde. Ajoneuvoa myytiin hyvin vähän Kaliforniassa ja muutamissa muissa osavaltioissa. Toyota esitteli ajoneuvoa eri messuilla ja voit myös vuokrata sellaisen. Rajoitetulla ajomatkalla ja kalliilla korjauksilla ensimmäisen sukupolven RAV4 ei vain ollut käytännöllinen.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Myöhemmin Toyota lisäsi modernit ominaisuudet ja uudistuksen malliin, joka äskettäin lopetettiin lähes vuosikymmenen käytön jälkeen. On mielenkiintoista katsoa taaksepäin ja nähdä, mitä Toyota kävi läpi näiden ensikertalaisten mallien kanssa.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

1: Toyota Tundra Terminator T3 Edition

Japanilaisilla autonvalmistajilla on ollut vaikeuksia myydä täysikokoisia lava-autoja kuluttajille, jotka olivat uskollisia kotimaisille merkeille. Joten miten Toyota harkitsi ensimmäisen sukupolven Tundra-myynnin parantamista? Lyö Terminator-tarra etupuolelle ja maalaa se tietysti mustaksi. Toyota Tundra Terminator T3 Edition julkaistiin samaan aikaan vuonna 2003 julkaistun elokuvan kanssa. Brändin mielestä tuotesijoittelu antaisi kuorma-autolle kaivattua näkyvyyttä ja sitkeyttä.

MAINOS - JATKA LUKEMISTA ALLA

Valitettavasti valmis paketti ei ollut muuta kuin maalaussuunnitelma ja korkeampi hintalappu. Näitä malleja valmistettiin kokonaisajon aikana 850 kappaletta . Toyota ei ole sen jälkeen tehnyt toisenlaista tuotesijoittelua, kuten tämä, ja sen pitäisi olla merkki siitä, että se katuu tämän mallin rakentamista.

Leave a Reply