Vaaran merkit jotka kannattaa huomioida

Kyseenalaiset merkit, jotka vaativat toisen katselun

Varoitusmerkit ovat tietysti meille kaikille tuttuja. Enemmän kuin koskaan vuonna 2022 olemme tottuneet näkemään julkisissa tiloissa monenlaisia ​​kylttejä, joita meidän on noudatettava. Muuten näemme niitä teillä, kaupoissa ja monissa muissa julkisissa paikoissa. Useimmiten ne ovat melko standardin näköisiä, mutta joskus näet varoitusmerkkejä, jotka ovat epätavallisia ja jopa hauskoja. Olemme koonneet kokoelman melko kyseenalaisia ​​varoitusmerkkejä tuodaksemme vuonna 2022 oikealle tielle kaikkialta maailmasta, sellaisia, jotka saavat meidät katsomaan uudelleen.

#1: Miten tiikerit näkevät meidät

Joskus täytyy ajatella luovaa tapaa saada idea ihmisten pään läpi. No, tämän varoitusmerkin luojat tekivät juuri niin. Ei ole mitään muuta kuin tajuta, että tiikeri ajattelee olevasi yhtä herkullinen kuin pihvi, joka estää sinua ylittämästä turvaesteitä!

Jostain syystä monet ihmiset näyttävät ajattelevan, että he tulisivat hyvin toimeen villieläinten kanssa samalla tavalla kuin kotieläinten kanssa. Toivottavasti tämä merkki vakuutti heidät siitä, että se ei ollut totta, ja sai heidät pitämään turvallisen etäisyyden tiikereistä!

#2: Nähdään myöhemmin, Aligator

Alligaattorit ovat kiehtovia olentoja, mutta emme haluaisi olla jumissa sellaisen kanssa. Ne voivat olla tappavia – ja tämän todistaa alla oleva varoitusmerkki. On selvää, että tämän merkin luojat halusivat tehdä asioista mahdollisimman yksinkertaisia ​​tikkuhahmoilla ja kuvilla.

Sinun täytyy rakastaa valintamerkkiä, joka näyttää vierailijoille oikean tavan tarkkailla alligaattoreita, ja sen jälkeen kolme sarjaa kalloja ja ristiluita, jotka osoittavat käyttäytymistä, joka varmasti päättyy huonosti. Ei aivan sitä, mitä haluaisit ajatella hauskan päivän aikana eläintarhassa…

#3: Laskuvarjo myytävänä

Olemme kaikki nähneet mielenkiintoisia asioita myytävän käytettynä panttilainaamoissa tai jopa verkossa Craigslistissa tai Facebook Marketplacessa. Jotkut näistä asioista saavat sinut varmasti miettimään, mitä edellinen omistaja oikein ajatteli! Tämä merkki näyttää aluksi normaalilta, mainostaa laskuvarjoa myytävänä. Mutta se saa nopeasti häiritsevän käänteen...

Jos on yksi asia, joka ihmisen pitäisi tietää laskuvarjoista, se on se, että ne eivät toimi, jos et avaa niitä. Joten et todellakaan haluaisi mennä laskuvarjohyppyyn laskuvarjolla, joka ei aukea – ja olemme hieman huolissamme edellisen omistajan kohtalosta, joka ilmeisesti epäonnistui laskuvarjon kerran käytössä.

MAINOS

#4: Missä lapsesi ovat?

Tämä varoitusmerkki osoittaa hirvittävän tragedian – vanhempi ilmeisesti ajaa lapsensa yli nurmikon traktorilla. Emme halua nauraa, mutta kuvitus tekee siitä hieman vaikeaa olla nauramatta! Miten oikein syntyisi tilanne, jossa traktorilla ajava vanhempi voisi ajaa lapsen yli?

Toimituksellinen sisältö

.

Tietenkin tämä varoitusmerkki on hyvä pointti varmistamalla, että vanhemmat tietävät lastensa sijainnin. Tilanteesta riippumatta on aina hyvä tietää tarkalleen missä lapsesi ovat. Et todellakaan haluaisi heidän joutuvan traktorin pyörän alle, vaikka mahdollisuudet siihen ovat pienet.

#5: Mikä on todella tärkeää

Tämä alkaa tyypillisenä varoitusmerkkinä, mutta ottaa nopeasti oudon käänteen. Näet selvästi, mitkä ovat eläintarhan prioriteetit: eläimet. Emme tietenkään halua sairastuttaa eläimiä antamalla niiden syödä meidät! Vaikka yhden yllä olevista merkeistä muistutammekin pihviä…

Tiedätkö, tällä merkillä on todella hyviä mielen temppuja meneillään. Tavallaan ihmiset haluavat tehdä asioita, joita meille kerrotaan, ettemme voi. Mutta saamalla meidät ajattelemaan eläinten hyvinvointia, tämä eläintarha on todennäköisesti melko onnistunut saamaan vierailijansa huomioimaan tämän tärkeän varoituksen!

#6: Suorita ensin, twiittaa myöhemmin

Kukapa ei olisi aiemmin nähnyt ”Tulipalotapauksessa” -kylttiä julkisessa rakennuksessa? Nämä kyltit näkyvät lähes kaikissa julkisissa tiloissa, ja niissä on yleensä karttoja, joissa näkyy turvalliset paikat rakennuksesta poistumiseen sekä ohjeita siitä, mitä tulee tehdä, jos rakennus syttyy. No, tämä merkki on hieman erilainen; sitä on ehdottomasti muokattu sopimaan nykyiseen sosiaalisen median pakkomielle aikoihin.

Vaikka tämä merkki voi aiheuttaa naurua, siinä on myös surullinen todellisuus. Meillä ei ole epäilystäkään siitä, että siellä on ihmisiä, jotka todella viipyisivät palavassa rakennuksessa muutamaksi ylimääräiseksi sekunniksi ottaakseen valokuvan ja julkaistakseen sen Twitterissä – ymmärtämättä kuinka tärkeitä nämä muutamat sekunnit voivat olla heille. Toivotaan vain, että kukaan ei ollut liian kiireinen katsomassa puhelintaan lukeakseen kylttiä!

#7: Yhdeksän sekuntia tai vähemmän

Sisäänpääsy on rikos, johon liittyy aina riskejä. Tyypillisesti näihin riskeihin kuuluu kiinteistön omistajan saaminen kiinni tai poliisin soittaminen sinulle. Mutta tämä merkki kertoo mahdollisille tunkeilijoille, mikä voisi olla vielä pelottavampi tilanne… Härän raiskaaminen. Emme riskeeraisi, vaikka olisimme maratonjuoksijoita!

Erityisen hauskaa on, että tämän merkin valmistaja ajoi härkänsä laitumen yli, jotta sen ennätysaika kirjattaisiin kylttiin. Mutta meidän on myönnettävä, se on melko vakuuttava! Laitumen ylittäminen onnistuneesti vain yhdeksässä sekunnissa yrittäessäsi paeta härkää ei ole aivan helppo tehtävä!

#8: Tule, Abby

Pomot suuttuvat usein – ja hyvästä syystä – työntekijöihin, jotka soittavat usein töihin tai eivät tule paikalle. On erittäin turhauttavaa, että aikataulussa on joku, joka ei vaivaudu sitoutumaan työhönsä! No, tämän Dairy Queenin johtaja on keksinyt loistavan idean saada vastuuton Abby ilmestymään vuoroihinsa.

Kuvittele Abbyn järkytys, kun hän ajoi tiellä ja vältti vuoroaan töissä – vain nähdäksesi, että hänen esimiehensä on kutsunut hänet julkisesti! Meidän on oletettava, että tämä tapahtui vasta sen jälkeen, kun Abby ei vastannut puheluihin ja tekstiviesteihin. Hei, teet mitä sinun täytyy tehdä, Abby, mutta älä odota pääseväsi siitä eroon.

#9: Kapinallinen lintu

Hei, olemme kaikki käyneet läpi kapinallisen vaiheen jossain vaiheessa elämäämme. Joskus on välttämätön osa kasvua sivuuttaa säännöt ja astua oman rumpunsa tahtiin. Ilmeisesti tämä lintu oli saanut tarpeekseen tästä merkistä, joka kertoi hänelle, ettei hän saa istua siellä, joten hän otti asiat omiin käsiinsä (tai jalkoihinsa).

Mutta todellakin, miksi luoda lintuille tarkoitettu kyltti? Luulivatko tämän merkin tekijät todella, että linnut näkisivät sen ja ymmärtäisivät? Kyllä, se on kuvitus, joten lintujen ei tarvitsisi lukea… Mutta silti uskomme, että kyltintekijä on saattanut yliarvioida näiden lentävien olentojen älykkyyden.

#10: Tervetuloa Bat Caveen

Vaikka tätä merkkiä ei ehkä ollut tarkoitettu humoristiseksi, se varmasti päätyi niin. Kukaan ei halua olla lepakon vessa! Sinun on annettava tälle kyltille rekvisiitta – se saa ehdottomasti huomiosi. Se on luultavasti säästänyt monet ihmiset kakkaukselta, mistä he voivat olla ylpeitä.

Kuinka monet ihmiset todellisuudessa haluaisivat vierailla vapaasti lentävän lepakon aitauksessa, varsinkin jos he tietäisivät, että heidän päälleen saattaa sataa lepakakatkaa? Lepakot voivat olla pelottavia olentoja, mutta lisääntynyt riski siitä, että niiden jäte laskeutuu kasvoillesi, pahentaa tilannetta entisestään.

#11: En suunnitellut sitä

Tiedätkö lauseen "nämä sanat on kirjoitettu verellä?" Niin typerältä kuin tämä merkki saattaa tuntuakin, jos joku ajatteli, että se oli tarpeen laittaa sinne, siihen on oltava syy. Se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: ihmiset ovat yrittäneet tarttua Hamishiin sen sarvista, mutta se ei päättynyt hyvin. Emme voi olla ihmettelemättä – mitä he ajattelivat?

Ongelmana on, että he eivät luultavasti ajatellut ollenkaan. Miksi tarttuisit tämän suloisen ja viattoman olennon sarvista? Et haluaisi hänen tarttuvan sinuun korviin, vai mitä? Kun ihmiset eivät pysähdy ajattelemaan tekojaan, asiat alkavat mennä alamäkeen. Meidän on kuitenkin myönnettävä, että merkki on melko hauska.

#12: Näyttely A

Jos päätät olla tottelematta tätä merkkiä ja kävellä kivillä, et voi sanoa, ettei sinua varoitettu! Tämä on varsin näppärä merkki. Voimme kuvitella, että tämä ei ole heidän ensimmäinen kerta, kun he käsittelevät varoitusmerkkejä. He tietävät, että jos he vain olisivat kirjoittaneet "älä kävele kivillä", ihmiset houkuttelisivat tekemään päinvastoin ja kävelemään kallioilla.

Kaikki voivat kuitenkin samaistua oikeusjutun häviämisen riskiin. Ihmiset saattavat ottaa riskinsä liukastuessaan ja kaatuessaan kiville, mutta he eivät ottaisi riskejä oikeusjutun kanssa. Se on yksi näppärä merkki edessäsi, vaikka nuo kivet näyttävätkin erittäin kiipeäviltä!

#13: Ei syvyyttä, ei sukellusta

Jokainen uimatunnin käynyt tietää, että matalaan veteen ei ole turvallista sukeltaa, sillä niin kovalla voimalla altaan pohjaan osuessa voi loukkaantua. Mutta onko todella tarpeen kertoa ihmisille, että he eivät sukeltaa, kun ei ole vettä, johon sukeltaa? Mielestäni mikään ei ole liian selvää.

Jos siellä on joku, joka on todella yrittänyt sukeltaa tähän nollasyvyysaltaaseen, olisimme erittäin kiinnostuneita kuulemaan heidän toimintansa perustelut. Tässä vaiheessa emme kuitenkaan voi kuvitella, että kukaan yrittäisi sukeltaa suoraan sementtiin. Se todella näyttää olevan vastoin ihmisen selviytymisvaistoa!

#14: Ei sukeltamista

Tätä varoitusmerkkiä katsoessamme emme voi olla ihmettelemättä, oliko se tarkoitettu vakavasti vai vitsiksi. Kukaan ei tietenkään yrittäisi sukeltaa wc:hen – eikö niin? Mutta aina löytyy mielenkiintoisia ihmisiä, jotka tuntevat tarvetta kokeilla hulluja asioita, kuten yrittää joutsenet sukeltaa wc-kulhoon. Ota selvää.

Siitä huolimatta olemme iloisia, että kyltti on olemassa estämään ketään sukeltamasta ja vahingoittamasta itseään. Mikä voisi olla kiusallisempaa kuin selittää, että sinulla on aivotärähdys kirjaimellisesti sukeltaessasi wc:hen? Emme todellakaan haluaisi jakaa tätä tarinaa ystävillemme.

#15: Pro Life -vinkki

Tässä elämänvaiheessa olemme kaikki tottuneet jakamiseen… Mutta se ei tarkoita, ettemmekö nauttisi kokonaisen sirupussin syömisestä yksin. Kokonaisen pussillisen perunalastujen kiillottamisessa on vain jotain niin tyydyttävää, varsinkin kun katselet huimausta Netflixin guilty pleasure -sarjaa.

Tällä kaupalla on varmasti oikea idea hilpeällä kyltillä. Kun puolisosi huomaa, että olet ostanut sellaisia ​​siruja, joista he eivät pidä, voit vain pitää sen virheenä. Anteeksi kulta, jaamme sen kanssasi ensi kerralla! On mielenkiintoista ihmetellä, kuinka moni viaton puoliso ei ole saanut tämän merkin takia haluamiaan pelimerkkejä.